Hvad mener vores kunder?

Kurlandshus

Hej Bjørn.

Godt nytår til jer alle.

Vi vil lige benytte lejligheden til at sige tak for al det gode arbejde I har lavet for os i 2016.

Jack og Chris får ordnet de opgaver vi har brug for og den løbende vedligeholdelse er i top; jeg når knap at registrere at en elpære er sprunget før den er udskiftet. Jeg behøver ikke længere at holde øje med om vores serviceaftale bliver overholdt, som jeg var nødt til med vores tidligere vicevært.
De håndværkere I har haft ude ved os laver solidt arbejde og det er herligt, at I sørger for at koordinere det hele. Vores bestyrelsesarbejde bliver meget mere overskueligt med jeres hjælp.

Rengøringen af trapper og baderum er desuden meget imponerende. Vores beboere er desværre ikke så hensynsfulde når det kommer til vores fællesområder, så der kommer hurtigt til at se snavset ud, men det får ikke lov at ligge længe. Jeg ved ikke hvad vores rengøringsassistent hedder, men jeg håber du vil hilse og sige mange tak for det flotte arbejde.

Vi er i hvert fald meget tilfredse kunder og ser frem til at kunne få sat flere vedligeholdelsesplaner i værk her i 2017 med jeres assistance.

Bestyrelsen
Kurlandshus

A/B Nørrebrogade 49 A-E

A/B Nørrebrodagde 49A-E har brugt Gårdmand Bjørn Ejendomsservice de seneste tre år og vi har været fuldt ud tilfredse med den service, firmaet har ydet.
Af positive eksempler kan bl.a. nævnes forrige vinters massive snefald, hvor firmaet sørgede for, at der altid var ryddet sne og saltet om morgenen, så beboerne uden for meget besvær kunne komme på arbejde m.m. Ved sommeren 2011s store regnmasser, bistod firmaet med vejledning i, hvordan foreningen bedst muligt fik løst de opgaver og repareret de skader, regnen påførte ejendommen.

Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.

A/B Nørrebrogade 49A-E kan kun give dette firma sine varmeste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Peter Kjær, Formand        Christine Gulstad, Kasserer

Gårdlauget SAGA, Frederiksberg

Vi, Gårdlauget SAGA, har siden juni 2013 benyttet os af Gårdmand Bjørns services.
Gårdmand Bjørn er ansat til at varetage vedligeholdelsen af den fælles gård med faglige kompetencer på gartnerniveau.

Opgaverne indebærer blandt andet:

  • Vedligeholdelse af gårdens grønne arealer
  • Oprydning af storskraldsrum
  • Rekvirering af eksterne håndværkere

Vi oplever initiativ, engagement og god kommunikation hos medarbejderen, som er tilknyttet vores gård via Gårdmand Bjørn. Medarbejderen har flere gange selvstændigt foreslået igangsættelse af projekter med den fornødne hensynstagen til vores budget og gårdens miljø.

Vi er fuldt tilfredse med kvaliteten af de services, som vi har benyttet os af hos  Gårdmand Bjørn.

Gårdlauget SAGA, Frederiksberg

A/B Nordre Fasanvej 214

Vi har i andelsforeningen benyttet Gårdmand Bjørn Aps siden oktober 2011.

Firmaet varetager vedligeholdelse af det daglige arbejde i gården, som består af fejning, vanding af blomster, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af pærer mm, fejning af gade herunder fjernelse af ukrudt, affald og graffiti.

Derudover benytter vi firmaet til mange forskellige ad hoc-opgaver, så som entreprenøropgaver.

I vores samarbejdsperiode har vi kun haft positive oplevelser med firmaet. Det daglige arbejde er udført på tilfredsstillende vis, kontakten med de ansatte i firmaet har altid været god. Det skal fremhæves, at firmaet har udvist stor fleksibilitet i forbindelse med en vandskade, vi har haft i kælderen, hvilket vi sætter stor pris på. Jeg stiller mig gerne til rådighed, ved eventuelle uddybende spørgsmål.

Med venlig hilsen
Lasse Nyhus, Formand

A/B Århusgade 72-76

Bjørn har været ansat i andelsboligforeningen i Århusgade siden d. 1.juni 2008. Vi er en lille hyggelig forening på Østerbro med 4 opgange og omkring 24 lejligheder. Bjørn har ansvaret for at holde opsyn med ejendommen, samt tilkalde håndværkere, når der er brug for det. Bjørn har et tæt samarbejde med bestyrelsen og foreningens beboere. Bjørn kommer forbi et par gange om ugen og vi kan herudover kontakte ham på mobilen og mailen. Bjørn er altid til at tale med og har også stået for småreparationer selv.

Vi er glade for Bjørn og vil hermed give ham vores bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Maria B. Nielsen, Formand        Frederikke Viltoft, Bestyrelsesmedlem

A/B Lundsgade 7

Vi har i andelsforeningen A/B Lundsgade 7 haft Gårdmand Bjørn som vicevært siden januar 2011 og vi er meget tilfredse.

Efter at have haft uheldige oplevelser med vores tidligere viceværter, var det rart at skifte til Bjørn, hvor der blir gjort grundigt rent. Gårdmand Bjørn overholder de forpligtelser, der står i kontrakten.

Derudover kan man altid snakke med dem, hvis der er noget.

P.b.v. Jane Jensen

E/F Ahlna

Ved Ejerforeningen Ahlnas generalforsamling blev der udtrykt tilfredshed med Gårdmand Bjørns personale og deres løsning af de aktuelle opgaver som viceværtfunktion i vores ejendom.

Niels Rørbech, Bestyrelsesmedlem

AB Jydeholmen:

Vi har sagt det før, men gentager gerne igen. Vi er meget glade for de 2 der vasker trapper og fejer vores gård, de gør et godt stykke arbejde, hvilket du gerne må sige videre

Sincerely,
The Board of Directors

Ønsker du også hjælp af Gårdmand Bjørn til viceværtservice, ejendomsservice, skadeservice, trappevask, snerydning eller som ny varmemester? Så kontakt os for en uforpligtende samtale, om hvad vi kan gøre for dig.

KONTAKTKontakt

Kontaktformular

Skriv til os hvis De ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud eller yderligere information. Vær også velkommen til at ringe til os på:
Tlf: 30 955 966 for vicevært og drift,
Tlf: 20 627 621 for tilbud og salg
Hvad mener vores kunder ?

“Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv

i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.”

A/B Nørrebrogade 49 A-E

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på …

Vicevært

En af de grundlæggende service-ydelser vi kan levere og har leveret stabilt igennem mange år, er viceværtservice …

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, samt foretager månedlige aflæsninger …

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …

Hjem » Referencer