Samarbejdspartnere

Til information har vi netop indgået en samarbejde med et andet større ejendomsservicefirma i Valby, som hedder Fejekosten Ejendomsservice.

De har over 27 års erfaring i branchen og løfter dagligt og rutinemæssigt opgaver som viceværter, gårdmænd og varmemester i hele Storkøbenhavn samt på Sjælland i det hele taget. Desuden har de erfaring inden for skadeservice og gartneropgaver, som vi kan trække på når behovet opstår.

Fejekosten Ejendomsservice har et godt renommé i branchen og derfor ser vi frem til et godt samarbejde, hvor vi sammen kan organisere og udføre opgaver på ejendommene endnu mere effektivt og til glæde for vore kunder.

Kontaktformular

Skriv til os hvis De ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud eller yderligere information. Vær også velkommen til at ringe til os på:
Tlf: 30 955 966 for vicevært og drift,
Tlf: 20 627 621 for tilbud og salg
Hvad mener vores kunder ?

“Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv

i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.”

A/B Nørrebrogade 49 A-E

Vicevært

En af de grundlæggende service-ydelser vi kan levere og har leveret stabilt igennem mange år, er viceværtservice …

Trappevask

Vi kan tilbyde jer rengøring på følgende områder: Trappevask i boligforeninger. Daglig rengøring af virksomheder …

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på …

Home » Samarbejdspartnere