Snerydning i København

Vintervedligeholdelse – snerydning & saltning

Lad Gårdmand Bjørn tage sig af snerydning i jeres boligforening.

Vi udfører al form for vintervedligeholdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på. Vore kunder er yderst tilfredse med vores snerydning. A/B Nørrebrogade 49 A-E skriver bl.a. om vores håndtering af en isvinter: “firmaet sørgede for, at der altid var ryddet sne og saltet om morgenen, så beboerne uden for meget besvær kunne komme på arbejde”. Læs mere om vore fine referencer her.

snerydning i københavn og frederiksbergfå en vicevært til snerydning i københavn og frederiksberg

Stol på os

Hos os kan I altid regne med, at vi er klar til et større snefald. Vi ved, at en god snerydningsservice handler meget om kapacitet. Når det sner, sner det jo alle steder. Derfor er det jo vigtigt at have mandskab nok til at nå til alle de ejendomme, som man har en snerydningsaftale med. Hos Gårdmand Bjørn sørger vi altid for, at der er nok mandskab til en streng isvinter. Hvis vi ikke har nok mandskab til at kunne klare en snestorm, lader vi simpelt hen være med at tegne nye aftaler. Det synes vi er mest fair.

slip for snerydning i københavn med en professionel vicevært

Vi følger vejret

Løbende følger vi vejrmeldingerne fra Danmarks Meteorologiske Institut nøje og rykker hurtigt ud, så snart sneen begynder at dale og vejene bliver glatte. Når I står op og skal på arbejde, er der ryddet og pænt!

Kontakt os

Vi har materiel og mandskab til at kunne klare alle opgaver, når behovet opstår. Vi leverer snerydningsservice til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere spørgsmål. Du kan ringe på 30 955 966 eller skrive en mail til mail@gaardmandbjorn.dk .

Kontaktformular

Skriv til os hvis De ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud eller yderligere information. Vær også velkommen til at ringe til os på:
Tlf: 30 955 966 for vicevært og drift,
Tlf: 20 627 621 for tilbud og salg
Hvad mener vores kunder ?

“Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv

i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.”

A/B Nørrebrogade 49 A-E

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på …

Vicevært

En af de grundlæggende service-ydelser vi kan levere og har leveret stabilt igennem mange år, er viceværtservice …

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, og vi foretager månedlige ELO-afmålinger …

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …

Hjem » Snerydning København