Vicevært på Frederiksberg og i København

Gårdmand Bjørn tilbyder kompetent og professionel viceværtservice

En af de grundlæggende serviceydelser, vi kan levere og har leveret stabilt gennem mange år, er vores viceværtservice. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud, hvis I har brug for at få tilknyttet en stabil vicevært til ejendommen. Vi kan varetage forskellige opgaver:

– eller andre opgaver, som der er behov for. Vi ved, at alle ejendomme har individuelle behov, da der ikke findes to boligforeninger, der er ens.

Fleksibel vicevært på Frederiksberg
Vi er altid til at snakke med og er yderst fleksible, da vi er et team, som sætter stor pris på den tætte kontakt til vores kunder. Hvis fyret strejker juleaften, kan vi komme med kort varsel, så jeres juleaften ikke ødelægges! Det er den fleksibilitet, der gør, at vores kunder er meget tilfredse med os. I vil få tilknyttet en gårdmand, der er pålidelig og effektiv, og som altid møder op til tiden – fuld af godt humør.

KONTAKTKontakt

Kontaktformular

Skriv til os hvis De ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud eller yderligere information. Vær også velkommen til at ringe til os på:
Tlf: 30 955 966 for vicevært og drift,
Tlf: 20 627 621 for tilbud og salg
Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på …

Trappevask

Vi kan tilbyde jer rengøring på følgende områder: Trappevask i boligforeninger. Daglig rengøring af virksomheder …

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, samt foretager månedlige aflæsninger …

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …

Hvad mener vores kunder ?

“Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv

i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.”

A/B Nørrebrogade 49 A-E

Home » Vicevært