Vicevært på Frederiksberg og i København

Gårdmand Bjørn tilbyder kompetent og professionel viceværtservice

En af de grundlæggende serviceydelser, vi kan levere og har leveret stabilt gennem mange år, er vores viceværtservice. Vi kan tilbyde et uforpligtende tilbud, hvis I har brug for at få tilknyttet en stabil vicevært til ejendommen.

vælg os som din vicevært på frederiksbergvicevært på frederiksberg og københavn

Vi kan varetage forskellige opgaver:

– eller andre opgaver, som der er behov for. Vi ved, at alle ejendomme har individuelle behov, da der ikke findes to boligforeninger, der er ens.

Fleksibel vicevært på Frederiksberg

Vi er altid til at snakke med og er yderst fleksible, da vi er et team, som sætter stor pris på den tætte kontakt til vores kunder. Hvis fyret strejker juleaften, kan vi komme med kort varsel, så jeres juleaften ikke ødelægges! Det er den fleksibilitet, der gør, at vores kunder er meget tilfredse med os. I vil få tilknyttet en gårdmand, der er pålidelig og effektiv, og som altid møder op til tiden – fuld af godt humør.

Kontakt os og hør mere

Vil I høre mere om, hvad vi kan gøre for jer? Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan hjælpe med som vicevært. Kontakt os i dag på 30 955 966 eller via mail mail@gaardmandbjorn.dk.

Kontaktformular

Skriv til os hvis De ønsker at blive kontaktet vedrørende et tilbud eller yderligere information. Vær også velkommen til at ringe til os på:
Tlf: 30 955 966 for vicevært og drift,
Tlf: 20 627 621 for tilbud og salg
Hvad mener vores kunder ?

“Gårdmand Bjørn fremstår altid meget imødekommende og er proaktiv

i forhold til foreningens behov. Han er pålidelig og effektiv.”

A/B Nørrebrogade 49 A-E

Snerydning

Vi udfører al form for vintervedlige-holdelse i løbet af vinterhalvåret, således at fortove, stier og adgangsveje kan være sikre at færdes på …

Vicevært

En af de grundlæggende service-ydelser vi kan levere og har leveret stabilt igennem mange år, er viceværtservice …

Varmemester

Vi udfører tilsyn og vedligeholdelse af varmecentralen, samt foretager månedlige aflæsninger …

Gårdmand

Hvis I har brug for en gårdmand til at varetage opgaver forbundet med udendørs arealer og rekreative områder tilknyttet ejendommen …

Hjem » Vicevært